Να καταδικάσετε τις παράνομες και ανήθικες πράξεις του Δήμου Κοζάνη- Condemn the...

Να καταδικάσετε τις παράνομες και ανήθικες πράξεις του Δήμου Κοζάνη- Condemn the atrocious actions of the Mayor and Vice-mayor

2
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Γιατί είναι σημαντικό;

Δολοφόνησαν τα υγιή και αθώα rottweilers στον Δήμο Κοζάνης

Καταδικάζουμε την στυγνή δολοφονία των 4 rottweilers απο τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ιωαννίδη και την Αντιδήμαρχο κα Τασοπούλου καθως και τον/την κτηνιατρο που προέβει στην άθλια αυτή πράξη και κάθε άλλο υπαίτιο.Η απόφασή τους ήταν απολύτως παράνομη, μη ηθική, αυθαίρετη και παράλογη.

Οι φιλοζωικοί φορείς είχαν ζητήσει σύμφωνα με τον νόμο να τα παραλάβουν με επανειλημμένες γραπτές και πρωτοκολλημένες αιτήσεις τους. Αλλά αυτοί προτίμησαν να τους αφαιρέσουν την ζωή αρκεί να μην τα δώσουν στον φιλοζωικό σύλλογο Αγγίζωο και στο ΕΠΥΖΩ.Τα 4 αυτά σκυλιά δεν είχαν ουδεμία συμμετοχή στο τραγικό συμβάν, ήταν α θ ώ α και μη επιθετικά σύμφωνα με την γνωμάτευση του εκπαιδευτή του Δήμου αλλά και άλλων , που τα γνώριζαν καιρό.

Ζητάμε απο την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου , την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης να πράξουν ακέραια το καθήκον τους και να καταδικάσουν τις πράξεις τους.Ζητάμε απο τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση να καταδικάσει τις αποκρουστικές αυτές ενέργειες του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Φιλοζωικό Σωματείο Αγγίζωο

ΕΠΥΖΩ Ένωση Προστασίας – Υπεράσπισης Ζώων Δυτικής Μακεδονίας

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ