Κάτω τα ξερά σας από τη μειονότητα!

Κάτω τα ξερά σας από τη μειονότητα!

του Μουσταφά Τσολάκ

1
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο εξοχότατος ΠτΔ Πάκης Παυλόπουλος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 96 χρόνια από την ενσωμάτωση της Δυτικής Θράκης στον εθνικό κορμό, από Κομοτηνή, πέρασε το μήνυμα πως… στη Θράκη συνυπάρχουν αρμονικά και δημιουργικά Έλληνες πολίτες με διαφορετικές θρησκείες… και πως η Ελλάδα σέβεται στο ακέραιο το Διεθνές Δίκαιο και τα δικαιώματα όλων των πολιτών… καλώντας να πράξουν το ίδιο και οι γείτονες χώρες και κυρίως η Τουρκία.

Ο εξοχότατος ΠτΔ, προφανώς δε γνωρίζει πως η Ελλάδα καταδικάστηκε στο ΕΔΑΔ γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο…

Ο αριστερός Κοτζιάς

Λίγες μέρες μετά, ο αριστερός –να το πούμε με το καλό– ΥπΕξ Νίκος Κοτζιάς, μίλησε στην παρουσίαση του βιβλίου του Θρακάρχη μας, Ευριπίδη Στυλιανίδη. Στέλνοντας μήνυμα στον Τούρκο ομόλογο του, είπε πως… η Θράκη είναι ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή!
(Και εγώ τόσα χρόνια νόμιζα πως είναι σαουδαραβική, βασιλευόμενη και μεσανατολίτικη! Τι μαθαίνει κανείς!..)

Όπως επίσης, στην ίδια εκδήλωση, ο αριστερός Κοτζιάς, υιοθέτησε την πρόταση του Θρακάρχη μας, να δημιουργηθεί διακομματική επιτροπή για τη Θράκη!

Αυτά είναι τα κρατικά δρώμενα για την καταστολή και την τρομοκρατία των μειονοτικών στα πλαίσια της «αερομαχίας» με την Τουρκία.

Η εθνοφυλακή

Υπάρχουν όμως και τα παρακρατικά. Διαβάζουμε την εξής είδηση με τίτλο «Άσκηση “Ελληνόψυχος Πομάκος 2016” στην Θράκη» από την ιστοσελίδα του «Ιερού Λόχου»:

«Τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, έχουν αναπτυχθεί με την ανοχή των εκάστοτε κυβερνήσεων ξένοι πράκτορες οι οποίοι είναι εθνικότητας (ΗΠ), (ΗΒ), (ΣΑ), (Ι), (Α), (Β), (ΣΚ) και (Τ). Την μεγαλύτερη κινητικότητα έχουν οι (Τ) πράκτορες, οι οποίοι υπό την κάλυψη του (Τ) προξενείου στην Θράκη και την βοήθεια μουσουλμάνων βουλευτών των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου, έχουν αναμιχθεί με τον γηγενή πληθυσμό και ενεργούν προς:

1) Άσκηση επιρροής στην περιοχή με σκοπό την (Τ)-ποίηση του γηγενή πληθυσμού και ιδιαίτερα των Ελλήνων μουσουλμάνων χρησιμοποιώντας οικονομικά και κοινωνικά ελατήρια καθώς και άλλα θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

2) Εκφοβισμό και περιθωριοποίηση των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών με σκοπό την εκδίωξή τους από την περιοχή.

3) Ενεργοποίηση κρυπτών με πυρ/κά και όπλα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θράκης.

4) Εισβολή μουσουλμανικών τρομοκρατικών στοιχείων και στρατιωτικών δυνάμεων της (Τ) χώρας υπό των μανδύα της λαθρομεταναστευτικής κρίσης, με αποστολή την ανάληψη επιθετικών ενεργειών/δολιοφθορών, οπότε αυτό διαταχθεί, στα μετόπισθεν των φιλίων δυνάμεων (Ε.Σ./ Εθνοφυλακής).

Μετά την ανακοίνωση από την παρούσα κυβέρνηση της προκήρυξης εκλογών, ξεκίνησε προσπάθεια αποσταθεροποίησης και δημιουργία θυλάκων με πρωταγωνιστές τα προαναφερθέντα μουσουλμανικά στοιχεία καθώς και στρατιωτικά στοιχεία της (Τ) χώρας, όπου με τον μανδύα της λαθρομεταναστευτικής κρίσης αποτελούν ασύμμετρη απειλή.

Οι ενέργειες αυτές λαμβάνουν χώρα σε περιοχές της Δυτικής Θράκης καθώς και σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπως Λέσβος, Χίος/Οινούσσες, Σάμος, Ικαρία, Ρόδος Καστελόριζο. Ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί οι παραβιάσεις του FIR Αθηνών από τις πολεμικές αεροπορίες γειτονικών χωρών καθώς και των Εθνικών Χωρικών Υδάτων από ακταιωρούς γείτονας χώρας.

Μετά από εξακριβωμένες πληροφορίες φίλιων πρακτόρων, έχει δημιουργηθεί αριθμός γιαφκών με οπλισμό καθώς και αριθμός κρυπτών με εφόδια -πυ/ρκά. Στις γιάφκες βρίσκεται αδιευκρίνιστος αριθμός κυρίως (Τ) πρακτόρων.»

Και συνεχίζουν:

«Η ομάδα (ΚΔ) Εθνοφυλακής, να προσεγγίσει το (Χ) χωριό στην ορεινή Ξάνθη, να αναγνωρίσει την περιοχή και μετά από αιφνιδιαστική επιθετική ενέργεια να συλλάβει τους πράκτορες που επανδρώνουν τις ενεργητικές γιάφκες και να τους παραδώσει στην ομάδα μεταγωγής. Να εκκαθαρίσει τους στόχους, να κυριεύσει τυχόν οπλισμό -εφόδια – υλικά, να τα παραδώσει στην ομάδα μεταφορών, να ασφαλίσει, να σημάνει και να αποστειρώσει τον χώρο. Μετά το πέρας της αποστολής να μεταβεί κατά περίπτωση στο RV1, RV2, RV3, RV4, για την εκκένωση της ομάδος από την περιοχή καιτην επάνοδο στο HQ.»

Εν κατακλείδι

Σ’ αυτό το σημείο, θα θέλαμε να θυμίσουμε:

Στον ΠτΔ Πάκη Παυλόπουλο: Μια χώρα που θεωρεί «κίνδυνο» τους ίδιους του πολίτες δεν μπορεί να επικαλείται τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στον αριστερό Νίκο Κοτζιά: Ένας αριστερός που στο όνομα του πατριωτισμού και με τη παράνοια να βλέπει φαντάσματα δεξιά και αριστερά δέχεται να συνεργαστεί με τα εθνικιστικά αποβράσματα ενάντια στο δικό του λαό, δε λέγεται αριστερός, αλλά… εθνικοσοσιαλιστής! (Δε ξέρω αν διαφωνεί μαζί μου ο Α. Ντούγκιν).

Στον «Ιερό Λόχο»: Οι μουσουλμάνοι βουλευτές που τους αποκαλείτε πράκτορες, είναι τόσο «λίγοι» που επιτρέπουν στα φασιστοειδή όπως εσείς, να κυκλοφορείτε ελεύθερα και να τρομοκρατείτε τον κοσμάκη. Και το LSD με μέτρο. Δεν αφήσατε δράκο στη Θράκη!

Προς όλους αυτούς τους κύριους: Η στοχοποίηση και η τρομοκρατία της μειονότητας δε θα περάσει! Όποιος ψάχνει «πράκτορες» και «προδότες», να γυρίσει το κεφαλάκι του προς αυτούς που ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία της χώρας σε ξένες κρατικές εταιρίες. Σ’ αυτούς που με τα μνημόνια καταντήσανε τη χώρα μας χειρότερη αποικία. Σ’ αυτούς που με τη φορολεηλασία που εφαρμόζουν διαλύσανε σπίτια. Σ’ αυτούς που με την ανεργία που επιβάλλουν στείλανε τη μισή νεολαία της χώρας στο εξωτερικό. Σ’ αυτούς που τη στιγμή που εξοντώνουν έναν ολόκληρο λαό με τις πολιτικές που ασκούν, τον ρίχνουν τη φόλα του εθνικισμού για να τον αποκοιμίζουν.

Και κάτι τελευταίο… Αν έχετε, κύριοι, κάποιο πρόβλημα με την Τουρκία και τον Ερντογάν, είναι εκεί. Πάτε να τα λύσετε. Η μειονότητα δεν είναι υποχρεωμένη «να πληρώσει τη νύφη». Κάτω τα ξερά σας!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ